Munkahely
Cégünk
 

Cégünk 2008-ban alapítottuk elsősorban raktár, számlázó, és pénztárgépes programok fejlesztésére, értékesítésére. Nem új programokról van szó, hanem a Jómagam Bt. által fejlesztett több ezres felhasználói táborral rendelkező programokat vásároltuk meg, azok továbbfejlesztésével, fenntartásával együtt.

Másodlagos tevékenységünk MicroPC-k (barebone) összeállítása, kis, és nagykereskedelme. Ezek a PC-k maximálisan alkalmasak pl. otthoni célra is, de pénztárgépek vezérléséhez is használhatóak, alacsony fogyasztású, de nagy teljesítményű készülékek. Esztétikus kivitelük, kis méretük miatt ideális irodai gépek.

Cégfilozófiánk az olcsó, konkurenciához képest alacsony szoftverár tartása, hogy a nagyobb vállalkozások mellett a kisebb, vagy újonnan alakuló vállalkozások számára is tudjunk alternatívát nyújtani. Jómagam Bt. egygépes programjait új platformra, hálózatos felhasználásra alkalmassá tesszük.

Cégünk központja Balassagyarmathoz közel, Nógrád megyében van, a fejlesztés Budapesten folyik. Tervezzük üzletek nyitását elsősorban a magánfelhasználók kiszolgálására.

 


 

 

ˇ

Software

ˇ

ˇ

Raktár programok

ˇ

ˇ

Egyéb programok

ˇ

Hardware
ˇ

ˇ

MicroPC

ˇ

ˇ

Vonalkód, blokknyomtató

ˇ

ˇ

Vonalkód olvasó
ˇ ˇ Használt hardware
Otthon

ˇ

Micro PC
Árlista, letöltések

ˇ

Teljes árlista

ˇ

Letöltések
Cégünk

ˇ

Kapcsolat

ˇ

Állásajánlatok

ˇ

Cégünkről
 

 

 

 

 

 

 

JMGM Magyarország Informatikai Kft.
2694 Debercsény, Fő u. 9.

OnlyText design

(30)264-92-05
(1)243-32-24