Munkahely
Egyéb programok, adatbázisok
Egyéb programjaink pl. irodai munkák könnyítésére, egyéb feladatok végrehajtására készültek, van közöttük rendelhető: ilyen pl. a Jupiter Iktatás program, a QuickSend E-Mail, és SMS küldés automata, vagy ingyenes is, pl. az EANna vonalkód nyomtató program.

A rendelhető programok általában nagy teljesítményű adatbázis kezelővel, nagyobb adatbázisok létrehozására, nyilvántartására képesek.

Az adatbázisok segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak, pl. VTSZ, FEOR, SZJ jegyzék található közöttük. Microsoft Excel formátumban, illetve a Jómagam Bt. JGL Szótár program .DICT állományában tölthetőek le.


Jupiter Iktatás (hálózatos, MySQL server)

»»

A Jómagam Bt. által fejlesztett Iktató program hálózatos verziója tetszőleges számú felhasználóval használható verziója. A program nagyobb tömegű iktatás vezetésére alkalmas. Akár FTP tárhelyet is kezel, ezen keresztül a dokumentumok elektronikus másolatainak gyűjteménye lehet: a dokumentumok megfelelő hozzáféréssel megtekinthetőek.

Tetszőleges számú csoport létrehozható, (pl. bér osztály, könyvelés, stb.), illetve a felhasználók hozzárendelhetőek ugyancsak tetszőleges számú csoporthoz, így mindenki csak azon dokumentumokat látja, melyek rá tartoznak.

Két hálózatos verziója elérhető: Jupiter.Pro melynek segítségével egy cég, és 5 felhasználó hozható létre, illetve az Jupiter.Enterprise verziója: tetszőleges számú cég adatbázis, és adatbázisonként max 5 felhasználó definiálható. További licencek külön díj ellenében vásárolhatóak.

A Jómagam Bt. egygépes iktatóprogramja INNEN érhető el.


QuickSend - E-mail, SMS küldés automata

»»

A QuickSend program képes meghatározott formátumú file-okból tetszőleges számú E-mail, vagy SMS küldésére. E-mail küldéshez aktív Internet kapcsolat, az SMS küldéshez a számítógéphez kábellel kapcsolt AT kompatíbilis modemmel rendelkező mobiltelefonra van szükség. A program a beállított időközönként átvizsgálja a feldolgozandó file-ok mappáit, majd az ott talált file-okat elküldi, majd a küldés sikerétől függően a feldolgozott, de hibás, vagy feldolgozott mappába helyezi át őket.

A program az E-mail küldéshez Indy 10 komponensekkel, míg az SMS küldéshez az AT modem standard szerinti direkt COM port írással dolgozik.


Adatbázisok

»»

Ezen adatbázisok noha elérhetőek más honlapokról is, azonban általában nem feldolgozható, hanem pl. szöveges, vagy pdf állományokban. Közzétételükkel segítséget szeretnénk nyújtani azon felhasználóknak, akiknek szükségük lenne listára, vagy csak fel kívánják dolgozni ezen adatokat valamely adatbázisukban, programjukban. Valamennyi megjelentetett adatbázis ingyenes.

 

 

·

Software

·

·

Raktár programok

·

·

Egyéb programok
· ·

Jupiter iktatás

· ·

QuickSend

· ·

Adatbázisok

·

Hardware
·

·

MicroPC

·

·

Vonalkód, blokknyomtató

·

·

Vonalkód olvasó
· · Használt hardware
Otthon

·

Micro PC
Árlista, letöltések

·

Teljes árlista

·

Letöltések
Cégünk

·

Kapcsolat

·

Állásajánlatok

·

Cégünkről
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JMGM Magyarország Informatikai Kft.
2694 Debercsény, Fő u. 9.

OnlyText design

(30)264-92-05
(1)243-32-24